Gratis Beveiligingscan voor bedrijven

AAB Beveiligingen bezoekt uw bedrijfspand of kantoor en brengt een vrijblijvend advies uit over de beveiliging
Maak nu een afspraak!

Deze klanten gingen u voor

Sint Pieter te Eindhoven & Tilburg

Onze ervaringen met AAB Beveiligingen zijn uiterst positief. Al jaren werken wij samen met dit jonge dynamische bedrijf die voor iedere beveiliging een oplossing kan bieden tegen een betaalbare prijs. Er wordt snel gereageerd op vragen en direct actie ondernomen zodra er een storing blijkt te zijn van welke aard dan ook. Echt een aanrader!

Kris van Oene - Sint Pieter te Eindhoven & Tilburg

Cevezet Accountants te Tilburg

Al een jaar of vijf ben ik klant bij AAB Beveiligingen. Daarvoor werd de beveiliging van mijn kantoor door een ander bedrijf verzorgd. AAB heeft in mijn beleving een betere dienstverlening, voor een betere prijs. Bij dat andere bedrijf bleek mijn centrale via een duur telefoonnummer te lopen, waardoor ik bij elke in- en uitschakeling teveel kosten betaalde. Dat liep ongemerkt behoorlijk op. AAB zoekt naar oplossingen die ook voor mij goed zijn. Bovendien is AAB een bedrijf waar je geen nummer bent, maar je gewaardeerd klant voelt. Als je belt kennen ze je, en de mensen die over de vloer komen voor onderhoud zijn vriendelijke, professionele mensen. Zo af en toe kom ik dan ook nog Harry van Mierlo, de eigenaar, in de pers tegen met innovatieve producten, zoals laatst weer de 'DNA-douche'. Ik krijg dan weer het gevoel dat ik bij de juiste partij mijn beveiliging geregeld heb: ze weten waarover ze het hebben, en dat verzorgen ze goed.

Ruud van Zijl - Cevezet Accountants te Tilburg

Lion Stone

Wij hebben AAB Beveiligingen leren kennen als een professioneel en betrouwbaar bedrijf. Dat met een advies op maat de alarmopvolging en cameratoezicht bij Lion Stone heeft gerealiseerd. Daarbij beschikken ze over vakkundig en uitermate correct personeel.

Frank van Vugt - Lion Stone

Nouwens Verhuizingen

Al een aantal jaren verzorgd AAB Beveiligingen het onderhoud voor onze beveiligingsinstallaties. We zijn uiterst tevreden over de kwaliteit van de geleverde producten en het vakkundige personeel. Afspraken worden nagekomen en eventuele storingen worden snel opgelost. Kortom een tevreden klant.

Marc Nouwens - Nouwens Verhuizingen