Gratis Beveiligingscan voor bedrijven

AAB Beveiligingen bezoekt uw bedrijfspand of kantoor en brengt een vrijblijvend advies uit over de beveiliging
Maak nu een afspraak!

Deze klanten gingen u voor

Sint Pieter te Eindhoven & Tilburg

Onze ervaringen met AAB Beveiligingen zijn uiterst positief. Al jaren werken wij samen met dit jonge dynamische bedrijf die voor iedere beveiliging een oplossing kan bieden tegen een betaalbare prijs. Er wordt snel gereageerd op vragen en direct actie ondernomen zodra er een storing blijkt te zijn van welke aard dan ook. Echt een aanrader!

Kris van Oene - Sint Pieter te Eindhoven & Tilburg

Theaters Tilburg

Bij Theaters Tilburg gaat dit al ruim 25 jaar terug in de tijd dat deze is gaan samenwerken met AAB beveiligingen , dit is begonnen met Mathijsen en van Zanten, de opvolger daarvan is geweest Dhr J. Franken die de naam AAB heeft geïntroduceerd, maar naar een periode van een plus-minus acht jaar heeft deze het bedrijf overgedragen aan Dhr H. van Mierlo, waar wij vanaf het moment dat de heer Van Mierlo het overgenomen ( plus minus 15 jaar geleden)  heeft een prettige samenwerking hebben, correcte monteurs en bedrijf waar je een goede vertrouwens-band mee op kunt bouwen. Altijd correct en acteren snel op storingen en wensen van de klant.

Wat ook een prettige bijeenkomst is, is dat het een relatief klein bedrijf is wat als voordeel heeft dat je dan ook iedereen kent die bij je over de vloer komt, Absoluut een aanrader 

Leo de Groot - Theaters Tilburg

Foto Tuerlings

AAB is voor ons al vele jaren een betrouwbare partij. Harry en zijn medewerkers denken in ieder opzicht mee in praktische maar ook betaalbare beveiligingsoplossingen. Fijn om voor beveiliging zo’n partij in ons eigen Tilburg te hebben!

Harm Tuerling - Foto Tuerlings

Lion Stone

Wij hebben AAB Beveiligingen leren kennen als een professioneel en betrouwbaar bedrijf. Dat met een advies op maat de alarmopvolging en cameratoezicht bij Lion Stone heeft gerealiseerd. Daarbij beschikken ze over vakkundig en uitermate correct personeel.

Frank van Vugt - Lion Stone

Nouwens Verhuizingen

Al een aantal jaren verzorgd AAB Beveiligingen het onderhoud voor onze beveiligingsinstallaties. We zijn uiterst tevreden over de kwaliteit van de geleverde producten en het vakkundige personeel. Afspraken worden nagekomen en eventuele storingen worden snel opgelost. Kortom een tevreden klant.

Marc Nouwens - Nouwens Verhuizingen

PDB Cleaning Solutions

In 2018 hebben we de overstap gemaakt naar AAB Beveiligingen en kan zeggen dat het een goede keus is geweest. Het personeel is vakkundig en uiterst vriendelijk. Ze denken fijn mee en schakelen snel indien wij ernaar vragen.

Tom Heeres - PDB Cleaning Solutions

Amelink Exclusieve Interieurs

De exclusieve meubelen en decoraties bij Amelink gehaald, zijn natuurlijk altijd eerst door de klant keurig netjes betaald!                                                                         

Niet relaties die het op een andere manier  wilden proberen, weet de beveiliging van AAB al jaren lang bij Amelink te weren!

Jos Amelink - Amelink Exclusieve interieurs

Garage bedrijf All-In

Dit is een beveiligingsbedrijf  waar een klant nog KONING is waar je geen nummer bent  en altijd snel en vooral vakkundig geholpen wordt. Denken goed mee met de behoefte van de klant en contact is persoonlijk. AAB Beveiligingen onderhouden al jaren onze inbraakinstallatie, video observatie systeem , noodverlichting en brandblussers. Alles onder 1 dak, prima geregeld.

Abdul Korkoca - Garagebedrijf All -In

Cevezet Accountants te Tilburg

Al een jaar of tien ben ik klant bij AAB Beveiligingen. Daarvoor werd de beveiliging van mijn kantoor door een ander bedrijf verzorgd. AAB heeft in mijn beleving een betere dienstverlening, voor een betere prijs. Bij dat andere bedrijf bleek mijn centrale via een duur telefoonnummer te lopen, waardoor ik bij elke in- en uitschakeling teveel kosten betaalde. Dat liep ongemerkt behoorlijk op. AAB zoekt naar oplossingen die ook voor mij goed zijn. Bovendien is AAB een bedrijf waar je geen nummer bent, maar je gewaardeerd klant voelt. Als je belt kennen ze je, en de mensen die over de vloer komen voor onderhoud zijn vriendelijke, professionele mensen. Zo af en toe kom ik dan ook nog Harry van Mierlo, de eigenaar, in de pers tegen met innovatieve producten, zoals laatst weer de 'DNA-douche'. Ik krijg dan weer het gevoel dat ik bij de juiste partij mijn beveiliging geregeld heb: ze weten waarover ze het hebben, en dat verzorgen ze goed.

Ruud van Zijl - Cevezet Accountants te Tilburg