Gratis Beveiligingscan voor bedrijven

AAB Beveiligingen bezoekt uw bedrijfspand of kantoor en brengt een vrijblijvend advies uit over de beveiliging
Maak nu een afspraak!

Over AAB Beveiligingen

AAB Beveiligingen B.V, is gespecialiseerd in ontwerp, installatie en service van systemen voor inbraakbeveiliging, brandmeldingen, toegangscontrole en video observatie. Om uw wensen met onze expertise te bundelen, stellen onze professionele beveiligingsdeskundigen samen met u een beveiligingsplan op.

Ons hoog gekwalificeerd en goed opgeleid personeel zorgt ervoor, dat uw beveiligings-installatie vakkundig wordt gemonteerd zodat optimale veiligheid wordt geboden om u en uw eigendommen te beschermen.

Kenmerken en certificaten

Lid van Alarm Groep Nederland

AAB Beveiligingen B.V. is lid van de Alarm Groep Nederland, een al bijna 30 jaar bestaand samenwerkingsverband van kwalitatief hoogwaardige en gecertificeerde technische beveiligingsbedrijven.

Wij werken onder andere samen op het gebied van productkennis en inkoop. Zo kunnen wij de hoogste kwaliteit en een goede prijs waarborgen. De regionale spreiding van de leden met vestigingen verspreid over het hele land bied een gedegen en betrouwbaar netwerk wat een garantie is voor snelle storingsopvolging.