Gratis Beveiligingscan voor bedrijven

AAB Beveiligingen bezoekt uw bedrijfspand of kantoor en brengt een vrijblijvend advies uit over de beveiliging
Maak nu een afspraak!

Zorgsystemen

ZorgTotaal - het ideale persoonlijke alarmeringssysteem!

Het werkt in de woning

ZorgTotaal is een personen alarmeringssysteem in huis voor een optimale veiligheid. Door eenvoudig een knop in te drukken op het systeem of door middel van een pols- of halszender wordt er een duidelijke spreek- en luistercommunicatie tot stand gebracht. Met losse Dect-units kan vanaf verschillende locaties in de woning zoals de slaapkamer, toilet en de badkamer ten alle tijde een noodoproep worden gedaan.

Het werkt buiten de woning

Zorg Totaal is standaard uitgerust met een mobiele GPS/ GSM.3G module welke met één druk op de knop direct een spreek-luisterverbinding tot stand brengt naar een zorgmeldkamer of naar een persoonlijk contact. ZorgTotaal geeft direct de locatie van de hulpbehoevende door via GPS-Google Maps tot op 3 meter nauwkeurig. De hulpverlener weet precies waar de hulpbehoevende zich op dat moment bevindt.

Het werkt ook als aanwezigheidsdetectie

Indien gewenst detecteert ZorgTotaal menselijke bewegingen in huis. Als er bij bepaalde tijdsinstellingen geen beweging wordt waargenomen, geeft Zorg Totaal een melding naar een zorgmeldkamer en/of een persoonlijk contact. Deze dagelijkse controle maakt het mogelijk een hulpverlener te sturen zonder dat de hulpbehoevende hiervoor een noodoproep heeft gedaan.

Wilt u meer weten over dit unieke zorgsysteem?

Neem contact met ons op voor een afspraak. Wij kunnen u een advies op maat geven en uitleggen wat de voordelen van dit zorgsysteem voor u kunnen zijn!