Gratis Beveiligingscan voor bedrijven

AAB Beveiligingen bezoekt uw bedrijfspand of kantoor en brengt een vrijblijvend advies uit over de beveiliging
Maak nu een afspraak!

Toegangscontrole binnen handbereik

Toegangscontrole

Toegangscontrole neemt een enorme vlucht in de huidige maatschappij. Met grote regelmaat komen nieuwe vindingen of verbeteringen van bestaande systemen op de markt. AAB Beveiligingen volgt de ontwikkelingen op de voet en houdt het personeel up-to-date met scholing.

Uitgebreide mogelijkheden

AAB Beveiligingen is bekend met alle huidige technieken die op dit moment worden aangeboden. Of het nu om vingerscan, irisscan of werken met een pasje, badge of handmatig in te voeren code gaat, het kan allemaal door AAB Beveiligingen verwezenlijkt worden.

Koppelen van systemen

Toegangssystemen kunnen ook in verbinding worden gesteld met personeelsregistratie, aanwezigheidsregistratie en eventueel ook salaris-systemen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Meervoudige controle, zoals bijvoorbeeld pas toegang krijgen nadat een irisscan en een persoonlijke code zijn ingevoerd, wordt op dit moment steeds vaker toegepast.

Overleg

Goede toegangscontrole kan veel ellende voorkomen in zowel zakelijke als sociale omgeving. Samen met u werkt AAB Beveilingen een goed onderbouwd plan uit en zoekt naar de beste mogelijkheden voor nu en in de toekomst.