Gratis Beveiligingscan voor bedrijven

AAB Beveiligingen bezoekt uw bedrijfspand of kantoor en brengt een vrijblijvend advies uit over de beveiliging
Maak nu een afspraak!

DNA Douche

Video: AAB Beveiligingen plaatst 2 DNA Douches bij tankstations in Tilburg

SDNA-Spray systeem

Het SDNA-Spray systeem is primair bedoeld als preventiemiddel tegen overvallen, inbraken en / of ramkraken. De strategie er achter is gebaseerd op het principe van geloofwaardige afschrikking. Het is niet de bedoeling daders te verrassen maar om ze af te schrikken. Inbreken en overvallen worden niet moeilijker. Het risico voor de dader wel groter.

Onzichtbare markering

Dat risico bestaat er uit, dat een dader bij het verlaten van een winkel kan worden besproeid met een vloeistof die onder UV oplicht en een unieke DNA code bevat. De Spray is niet schadelijk en blijft langere tijd op lichaam en kleding aanwezig. De markering is voor het blote oog niet zichtbaar.

Bij een verdenking kan de Politie met een UV lamp de aanwezigheid van DNA eenvoudig vaststellen. Door een verdere (DNA) analyse kan een verdachte dan aan het plaats delict worden gekoppeld. In het kader van Politie onderzoek levert dit tenminste een aanwijzing en mogelijk ondersteunend bewijs op.

Spray-Unit

Montage boven uitgangen en/of plaatsen met diefstal gevoelige goederen. Na activatie wordt de Spray door een bewegingsmelder geactiveerd. De Spray werkt dan alleen als de dader in de buurt van het systeem komt. Bijvoorbeeld als hij de winkel verlaat of een bepaald gebied betreed. Er zijn verschillende manieren van activatie mogelijk.

Control Unit

Voor maximaal 2 of 4 Spray-Units. Het systeem kan worden aangesloten op een alarmsysteem om een alarm door te geven of te worden geactiveerd.

Waarschuwingsbord

Het doel is om daders af te schrikken, niet te verrassen. Ook leverbaar als sticker.