Gratis Beveiligingscan voor bedrijven

AAB Beveiligingen bezoekt uw bedrijfspand of kantoor en brengt een vrijblijvend advies uit over de beveiliging
Maak nu een afspraak!

Dahua Full HD Actie Kit voor € 899,00

Prijs is inclusief BTW en exclusief Montage

De Dahua XSKIT actie set bestaat uit 4 stuks Full HD dome camera's met infrarood Leds en een 4 kanaals NVR recorder met 4 poorten PoE en een 1TB harde schijf ten behoeve van de opslag van de camerabeelden.

Plug and play camerasysteem

Vier stuks Dahua dome camera's welke de beelden weergeeft is een 1920x1080 / Full HD resolutie. De camera's zijn voorzien van een 3.6mm vaste lens met een openingshoek van 83 graden.

De bullet camera's hebben ingebouwde IR leds waardoor de camera's echte dag/nacht camera's zijn. Bij volledige duisternis (0 Lux) schakelt de camera automatisch de IR verlichting aan voor een haarscherp beeld. De infrarood verlichting heeft een maximaal bereik van 30 meter.

De camerabeelden van de camera's kunnen worden opgeslagen op de meegeleverde NVR recorder, welke is voorzien van een 1TB harde schijf. Tevens beschikt de recorder ook over 4 PoE poorten ten behoeve van de voeding van de vier IP bullet camera's.

Voor iOS en Android heeft Dahua een gratis app beschikbaar ten behoeve van het weergeven van de camerabeelden op een smartphone en een tablet. De app is te downloaden in de app store van uw mobiele device.

De Dahua Full HD Actie Kit bestellen?